Коронавирус: Истинита прича о 5Г технологији

[Version in English] Заиста је тешко занемарити вапаје теоретичара завере који се активирају сваки пут кад неко помене 5Г мрежу. Опасна бесмислица о ‘смртоносној радијацији’ која је изазвала КОВИД-19, и коју промовишу ‘инфлуенсери’ типа Дејвида Ајка, скрива два важна глобалистичка циља…

Први је очигледан: у питању је покушај спречавања Кине да преузме глобалистички пројекат. Западни пројекат глобализације није тек у паду, он је у потпуном колапсу. У току је жесток економски, трговински, сајбер и пропагандни рат, чији је један од елемената и превара са коронавирусом. Али најважнија мета ове фазе јесу кинеске технолошке корпорације, пре свега Хуавеи и ЗТЕ. Зашто?

Постављање стандарда

Треба да се подсетимо чињенице да су светске корпорације подељене у три нивоа. На најнижем нивоу су корпорације које се баве производњом. Такве су, на пример, Мерцедес, Лајка или Фокскон (енг).

Други разред чине корпорације које развијају концепте. Најбољи пример у овом сегменту била би корпорације Епл. На највишем нивоу су корпорације које постављају стандарде. Ту вам се налази Хуавеи.

У случају великих економских катастрофа, највише трпе корпорације најнижег нивоа, оне које производе, док су оне са врха обично уздижу на ниво монополиста. То је разлог због кога западни глобалисти не бирају средства да зауставе Хуавеи.

Пристрасна „струка“

„Стручњаци“ су увек били омиљено средство глобалиста, пошто велики део залуђеног народа још увек верује у „званичне изворе“. Погледајмо њихову проверену методу…

Криминално пристрасан чланак објављен на страници www.electricsense.com под насловом Опасности од 5Г зрачења – 11 разлога да се забринете (енг), одличан је пример. Тамо можете наћи овакве ствари:

Хиљаде студија повезују изложеност зрачењу бежичних радио-фреквенција ниског нивоа са дугим списком штетних биолошких ефеката, који укључују:

  • Разбијање једноструких и двоструких ДНК ланаца
  • оксидативна оштећења
  • поремећај метаболизма ћелије
  • повећану пропусност мождане крвне баријере
  • смањење мелатонина
  • поремећај метаболизма глукозе у мозгу
  • стварање протеина стреса
    Не заборавимо да је 2011. године Светска здравствена организација (СЗО) класификовала радиофреквенцијско зрачење као могући канцероген 2Б.

За почетак, навођење бројних ужасних поремећаја здравља НИЈЕ доказ њиховог узрока. Стављање у контекст 5Г без икаквих доказа, чиста је манипулација. Затим ћете увек у тим текстовима видети „опасност високе фреквенције“ која је још увек далеко испод опасног (јонизујућег) зрачења…

5G spectrum-photo_2020-05-18_14-37-55.jpg

…а притом се никад не спомиње колико је ниска енергија у комбинацији са том високом фреквенцијом. Дакле, погледајмо ову изјаву мало ближе:

Хиљаде студија повезују изложеност зрачењу бежичних радио-фреквенција ниског нивоа са дугим списком…

У науци, није довољно вербално „повезати“ нешто са нечим другим, већ је потребно успоставити непобитну узрочно-последичну везу. Да су те „хиљаде студија“ успоставиле непобитну узрочно-последичну везу, имали бисте засебан извор прекомерне смртности на веб локацијама као што је https://www.worldometers.info/. Кад видите податке морате да се запитате: Шта нам показују те ‘хиљаде студија’? Где можемо да видимо тај грозни пораст тумора на мозгу? На интерактивној мапи Оокла (ту можете проверити како тече постављање 5Г у Србији) можемо видети да САД и Јужна Кореја имају најопсежнију покривеност 5Г мрежом од свих земаља света. Дакле, морали бисмо очекивати нагли пораст карцинома мозга и глиома у САД-у, је ли тако?

Cancer Stat Facts20200519_152609.jpg

Па, где су онда сви ти ужаси са можданим туморима и глиомима у последњих 30 година?

Нема ничег. „Хиљаде студија“ само је застрашујући израз у коме уопште нема истине. То једноставно није истина. Ево једног видеа (додуше на енглеском језику) у којем можете видети ретку ствар – супротна гледишта стручњака представљена на прилично кратак и јасан начин:

Трајање: 14:51 (енг.)

Нисам веровао да ћу икад користити корпоративне медије као извор, али ето… Хајдемо сад мало даље у овај ‘стручни’ део:

Не заборавимо да је 2011. године Светска здравствена организација (СЗО) класификовала радиофреквенцијско зрачење као могући канцероген 2Б.

Кључна реч је ‘могући’. Дакле, није узвесни. Уз то, аутор се није помучио да објасни ‘ситну’ чињеницу да су могући канцерогени 2Б – на пример – кисели краставчићи и кафа!

Поред свега, изгледа да Гејтсова СЗО врви од ‘стручњака’…

„Планови да на нас из свемира зраче високо продорним 5Г микроталасном радијацијом сигурно је једна од највећих лудости које је човечанство икад замислило. Нигде неће бити безбедно живети.“
– Олга Шиан, бивша службеница у СЗО и аутор књиге „Без сигурног места“

…који не знају да 5Г не може да продре ни у шта. Те антене раде на тако ниској енергији да јаче зрачење добијате из собне сијалице. Због тога ће вам требати отворен простор према антени и продоран 4Г да бисте успоставили везу ако немате отворен простор. Ево још једног разумног објашњења шта је 5Г, нажалост опет само на енглеском језику:

Трајање: 14:58

Инфлуенсери

Оно што „стручњаци“ не улове у своје мреже, дочекаће централизоване друштвене платформе да покупе преостале овце. Они имају специјалисте који су савладали уметност фолирања, откривајући вам једну очигледну истину како би вам продали три неизрециве лажи. Један од најбољих у послу је Давид Ајк, ауторитет за све оно о чему је школован, а то је тачно – ништа! Можете га сматрати писцем фиктивних романа који јако добро уме да прода своје књиге. У недавно цензурисаном ЈуТјуб интервјуу за Лондон Реал, Брајан Роуз га је чак представио као „професионалног теоретичара завере“:

Трајање: 24:56 (енглески)

Он није извор информација, али у овом делу цензурисаног видеа (објављеног овде јер презирем цензуру) скоро је савршено представио причу о вирусу Ковид-19. То вам је откривање истине, како би могао да вам прода опасност од 5Г зрачења високе фреквенције. Ширење страха од пете генерације довело је до напада на 5Г инсталације у Великој Британији и Холандији (са Хуавеи опремом), али не и у САД. У Хрватској и Русији људи су нападали све што су мислили да је 5Г инсталација, чак и ако то није био случај.

Arson20200521_180023.jpg

Неки од Ајкових следбеника поменули су да је оптужио Илона Маска за лансирање 20.000 5Г сателита, вероватно да нам спрже мозак. Дакле, ко год да у ово верује, већ је ван опасности. Старлинк уопште није 5Г мрежа, и ради у Ка-опсегу, са фреквенцијама 26,5–40 GHz (енг), – као на пример полицијски радар – док 5Г иде на 70–90 GHz, што је још увек далеко, далеко испод опасног (јонизујућег) зрачења које почиње од 2,4 МИЛИОНА GHz.

5G spectrum-photo_2020-05-18_14-37-55.jpg

Поред техничких ствари описаних у горњим видео записима, САД још увек нема оперативну сателитску 5Г мрежу (енг), због баријере латенције и због тога што интеграција сателитске широкопојасне мреже са земаљски заснованим мрежама у великој мери зависи од других играча – већину патената држе кинеске корпорације (Хуавеи и ЗТЕ) и јужнокорејске (Самсунг и ЛГ) (енг) а Маск није њих питао за права, него амерички ФЦЦ.

ИСТИНСКА ОПАСНОСТ

Други циљ глобалиста јесте да сакрије истинску опасност од 5Г бесмисленом причом, а можете је наћи у последњем делу текста Coronavirus: Censorship and Satanism (енг)… Глобалисти размишљају у терминима: „Чије су овце?“ То је битка за контролу над становништвом. Онај ко има бољу технологију преузеће глобалистички пројекат. Досад кинеска технологија 5Г није само супериорна, већ је и јефтинија, а кинеске корпорације имају три пута више патената и далеко су брже у подношењу нових патената.

Дакле, постоје озбиљни геополитички интереси који обликују глобалистичке планове за освајање планете. Сва ова бука намењена је спречавању Кине да поставља нове мрежне стандарде, и сопствени надзор који САД више не може да контролише.

И још једна важна ствар – у свакодневном животу постоје ствари које вас могу убити много брже од било каквог зрачења, од 1Г до 5Г. На примјер, храна и пиће пуни шећера – Коца Кола, Пепси и остала „мека“ пића. ГМО производи - Монсанто, Дау, Каргил… Затим дуванске компаније. Произвођачи алкохола. Велике фармацеутске корпорације – да ли сте знали да лекови издати на рецепт, као што су Оксиконтин, Оксикодон, Фентанил и други „лекови за умирење“, од 2017. године убијају преко 70.000 Американаца годишње. Више него што их је страдало у целом Вијетнамском рату за једну годину! Свакога дана просечно страда по 130 Американаца (енг.) од предозирања опијатима. То су језиве убице. Џонсон&Џонсон је свој пудер повукао са полица у Сједињеним Државама и Канади (енг.) – али не у остатку света – због вишеструког плаћања новчаних казни (енг.) услед високо канцерогеног азбеста који је поново нађен у производу за бебе! И они такође раде на вакцини против вируса Ковид-19! За јавно здравство било би много боље кад би људи уништавали њихове производе и фабрике…Уместо тога, страх се пројектује на 5Г. Узгред, ако ми не верујете, можете се заштитити од 5Г зрачења врло лако – не користите га ако се бојите! Пета генерација довољно је интелигентна да емитује сигнал намењен корисничком телефону у снопу, а не емитује све време у свим правцима. Дакле, заштићени сте ако је немате. Ако већ имате 5Г, једноставно ставите телефон у футролу и заштићени сте, јер сигнал не може пробити ништа.

Не можете се заштитити од 5Г камера које могу препознати лица и пратити вас у реалном времену – а то је много опасније. Сетите се само кратког филма „Роботи убице“ (енг)…

5Г једина је карика која недостаје да би ова технологија постала стварност…

Чекамо на паметне 5Г телефоне са уграђеним уређајима за скрембловање и сличним стварчицама за маскирање лица.


* * *

Related posts / Повезани текстови:

Coronavirus: True Story of 5G

The Thinking Stuff

Коронавирус: Теорија завере

Coronavirus: A Conspiracy Theory

Coronavirus: Censorship and Satanism

Coronavirus: Taking Over the World

Коронавирус: Пљување по лику Господњем (Serbian)

Coronavirus: Spitting in the Face of God

Coronavirus: True Culprits

Дигитални јуан на тестирању и превара с коронавирусом (Serbian)

Digital yuan under testing & coronavirus hoax

Коронавирус: Бајка о побуни (Serbian)

Coronavirus: What If… this is a DNA sampling?

Коронавирус: СЗО – језгро светске владе и руске илузије (Serbian)

Coronavirus: WHO – Nucleus of a Global Government and the Russian Illusions

Вакцина против коронавируса или биолошки софтвер? (Serbian)

Ухапшени Васкрс 2020. (Serbian)

Coronavirus: Qui Bono?

Коронавирус: Велики петак 2020. (Serbian)

Coronavirus: Liberty will not be restored without action

Coronavirus: Medical Fascism

Коронавирус: Медицински фашизам (Serbian)

Коронавирус: сан сваког психопате

Coronavirus: A Psychopath’s Dream

COVID-19 – Питања за политичаре (Serbian)

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Instant Access


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
2 Comments
Ecency