Коронавирус: СЗО – језгро светске владе и руске илузије

[This Text in English] Сумњам да ико од вас који пажљиво читају текстове које шаљем, није свестан једне озбиљне чињенице: СЗО је одабрана да буде језгро светске владе. Ако се неко од вас ипак и даље пита зашто је тако, одговор је једноставан…Светска здравствена организација (WHO) данас је једина организација под окриљем УН-а која ефикасно може државама чланицама Уједињених Нација наређивати било какво понашање, макар оно било будаласто, бесмислено или штетно. Да, чак и Русији. Особа која тренутно командује Русијом у име СЗО зове се Мелита Вујновић. Дакле, све што није било могуће остварити санкцијама, притисцима, пропагандом, терористичким нападима, потпаљивањем ратова… постало је могуће малецним вирусом и уз СЗО.

То је био стварни разлог због кога је најкрупнији финансијски капитал – приватни капитал са Билом Гејтсом као предводником – преузео СЗО. Након што су САД престале са финансирањем СЗО, највећи ‘спонзор’ ове организације постаје – Бил Гејтс. Власник је тај који бира генералног директора. И Гејтс је то урадио. На врху ове корумпиране организације имамо адекватно корумпираног човека: др Тедроса Адханома Гебреиесуса.

Он је први човек на врху СЗО који уопште није лекар, већ биолог. Ништа страшно, јел тако? Е, па, као министар здравља Етиопије (2005–2012), Тедрос је оптужен да је прикривао епидемије колере (енг.) у покушају да заштити од компромитације режиме у две афричке државе – Етиопији и Судану. Његови противници саставили су документ на чак 70 страница (енг.) супротстављајући се његовој кандидатури. Међутим, током свог мандата министра здравља, Тедрос је успео да успостави блиске односе са истакнутим личностима, међу којима су бивши амерички председника Бил Клинтон са својом Клинтон фондацијом и Фондацијом Била и Мелинде Гејтс. Јесам ли поменуо да је доктор Тедрос у младим данима био је високо позиционирани члан терористичке групе? Трећи с врха? И да је прикупио малчице геноцидног искуства? Прави човек за највиши посао у ‘филантропским’ фондацијама!

А кад ‘филантроп’ купује моћну организацију која има утицај на сваку владу овога света, и кад постави правог човека на врх, онда му само треба озбиљна здравствена криза на глобалном нивоу па да преузме свет. На његову жалост, Господ никада није (нити ће) правио вирусе намењене изумирању. Господњи је посао увек био успостављање равнотеже на планети, а не истребљење. И тако је ‘филантроп’ морао да преузме положај Господа, како би од обичног вируса грипа направио ‘смртоносну’ пандемију. Његов прави човек на врху ће је лако прогласити, корумпирани корпоративни медији ће причу преузети и подићи је до нивоа лудила, и врло брзо наћи ће се неко ко ће тражити светску владу, као једини начин борбе са светском здравственом кризом… И преплашене ће овце радо дати свој пристанак на то молећи успут за ‘спасоносну’ вакцину. Ментални инжењеринг о прихватању нормализације ишчашеног стања, односно ‘новог света’ увелико је започео.

После свега, заиста је тешко замислити због чега би више од 400.000 људи у Сједињеним Државама тражило од Беле Куће истрагу против ‘Фондације Била и Мелинде Гејтс’ због медицинске злоупотребе и злочина против човечности (енг.)

We20200424_222800.jpgClick the pic, sign a petition

Зашто се онда Русија потчињава овом очигледно злом плану? Зашто прихватају представницу СЗО и њихове сулуде мере? Зашто не прате јасне примере Шведске и Белорусије? Могу само да нагађам. По мом мишљењу, Русија се, упркос импресивој дипломатији у последњих 20 година, још увек држи наивне концепције повратка ствари у границе „међународног права“, створеног после Другог светског рата. Погрешно. Овај ‘систем заснован на правилима’ не може се сачувати. Он мора бити уништен и морају се успоставити нови, хумани механизми.

Увелико се, и неповратно, налазимо у прелазном периоду кад основно правило гласи овако:

Онај ко вам данас не допушта да живите нормално, сутра вам неће допустити да живите уопште.PS Ако вас занима ко је представник Светске здравствене организације за Србију, он се зове Маријан Ивануша, Словенац је са оваквим ставом о вакцинацији: „Ко не прихвата вакцинацију, не треба да буде лекар и треба му одузети лиценцу.“ Тако да знате ко упавља кловновима на ТВ екранима и ко тако жестоко брине о здрављу Србије…


* * *

Related posts:

Coronavirus: WHO – Nucleus of a Global Government and the Russian Illusions

Вакцина против коронавируса или биолошки софтвер? (Serbian)

Ухапшени Васкрс 2020. (Serbian)

Coronavirus: Qui Bono?

Коронавирус: Велики петак 2020. (Serbian)

Coronavirus: Liberty will not be restored without action

Coronavirus: Medical Fascism

Коронавирус: Медицински фашизам (Serbian)

Коронавирус: сан сваког психопате

Coronavirus: A Psychopath’s Dream

COVID-19 – Питања за политичаре (Serbian)

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Instant Access


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
5 Comments
Ecency