Коронавирус: сан сваког психопате

[This Text in English] Не постоје душевно здрави милијардери. Сви су они психопате. Више пара, веће лудило (енг.) Ево још једног клиничког доказа…Глобализација уз централизацију света, која се изграђује у интересу најкрупнијих корпорација, известан је пут у пропаст. Карл Маркс је рекао: „Капиталисти су персонификација капитала.“ Њих једино занима профит и још виши профит. Профит по ма коју цену. То неминовно води у лудило, јер на крају свега увек стоји – масовно убиство ако доноси већу зараду!

Савремена глобалистичка пирамида више не укључује државу. Ако мислите да „држава“ у Сједињеним Државама одлучује о било чему, дубоко се варате. „Државу“ чини тек гомила корумпираних бирократа који се задужују код Федералних Резерви (ФЕД), која није део државе, већ је приватна институција у рукама најкрупнијег финансијског капитала. Од почетка марта, они су својим банкарским ортацима ‘наштампали’ 9 билона долара (да 9 хиљада милијарди за само месец дана), док за то време САД и даље нема довољно маски, вентилатора, заштитне опреме, тестова… и мора да узима помоћ од Русије. То је јасан знак да у Сједињеним Државама више државе нема. Та територија је у потпуности под контролом најкрупнијег финансијског капитала. „Држава“ је сведена на бирократски луткарски театар с намером да забавља овце док их луткари шишају.

А ко су луткари? На врху пирамиде је најкрупнији финансијски капитал, и они координирају кључим огранцима контроле: корпоративним медијима, војно-индустријским комплексом, технолошко-обавештајним комплексом, великим нафтним корпорацијама и великим фармацеутским корпорацијама. Од свих ових злочиначких организација, најдостојнији презира био би велики фармацеутски картел, који не само да се богати на смрти, већ истински промовише БОЛЕСТ као пословни модел! Не, није грешка. Ево доказа. Прво се морате вратити на питање које је поставио Голдман Сакс, а у којем је садржан и одговор:

‘Је ли излечење пацијената одржив пословни модел?’ (енглески језик)Дакле, најкрупнији финансијски капитал спреман је да вам ували БОЛЕСТ зарад профитабилног (одрживог) „пословног модела“. Ко би то здравог разума прихватио? Е, па, онда људи морају бити лишени здравог разума. Разум се мора контролисати. Војно-индустријски комплекс не може постићи потпуну контролу ума бомбардовањем. Већ су покушали. Русија сад има далеко супериорније наоружање које империји не допушта војну превласт. Техничко-обавештајни комплекс такође не може, то је открио Едвард Сноуден, а Кинези су на путу да конструишу нови Интернет преко 5Г мреже и угасе им сваку наду. Велике нафтне корпорације сигурно више не могу ништа да контролишу. То нам оставља корпоративне медије и велике фармацеутске корпорације – они могу! Прво вас корпоративни медији потпуно излуде лажном пандемијом, а онда велика фармацеутска мафија долази као спасилац са својом магичном вакцином! Нови Дон фармакомафије, Бил Гејтс, чак и не осећа потребу да крије тај план.

Bili20200410_130506.jpg

У недавном интервјуу с Крисом Андерсоном, који држи ‘Разговоре на ТЕД-у’, Бил Гејтс сасвим је отворено изјавио да упркос релативно малој претњи од коронавируса, он и његове колеге…

…„не желе да много људи оздрави“ и стекне природан имунитет. Уместо тога, они се надају да ћемо сви постати зависни од вакцина и анти-виралних лекова.

Кликните на линк уколико желите да прочитате читав текст на енглеском, који је потписала Розмари Фрај. А овде можете видети читав интервју, нажалост такође само на енглеском:

Трајање: 51:50

Овај „бизнисмен“ напустио је места у управним одборима компанија Микрософт и Беркшајр Хатавеј (која припада Ворену Бафету), тако да може да се фокусира на „филантропске приоритете“. Како ће то изгледати? Ево примера:

Сасвим шокантно, Гејтс такође предлаже да људе приморају на прихватање дигиталне идентификације, која показује статус вакцинације, а да се људима без овог „дигиталног доказа о имунитету“ не допусти да било где путују. Такав приступ би донео огроман приход произвођачима вакцина.

Значи, нема слободе ван „дигиталног ИД-а“ који је одобрио Гејтс, и који потврђује да сте – као добар роб – добили сваку његову ђубретарску вакцину! А онда тај бриљантни „филантроп“ добија овакве медијске извештаје: Бил Гејтс ризикује милијарде правећи нове фабрике за 7 могућих вакцина против коронавируса

Текст под линком је на енглеском, а уколико познајете тај језик онда погледајте инстаграм страницу Роберта Ф. Кенедија Млађег, адвоката и активисте из познате породице Кенеди, који је ту посветио више текстова психопатологији Била Гејтса.

Ова сподоба достојна презира обитава ван домашаја закона. Али чак и гњиде ниже од њега су заштићене. Имате случај криминалца заштићеног титулом – др Ентонија Фаучија, ‘еминенције’ иза Трампа, који запиње из све снаге против третмана Хидрохлорокином и Ацитромицином кадгод то Трамп помене, и уместо тога заговара патентирану вакцину. Да, то је исти онај који је као директор Националног института за алергијске и инфективне болести (NIAID) помогао да се 2010. прогура „Глобални акциони план вакцинације“ (енг), јавно-приватно партнерство између Светске здравствене организације (WHO), Фонда за децу при Уједињеним нацијама (UNICEF), NIAID-а и Фондације Била и Мелинде Гејтс.

Дана 6. априла, Шејн Трехо са странице ‘Високе политике’, поставио је отрежњујући текст под насловом Др Ентони Фаучи састављао је „Глобални акциони план вакцинације“ са Билом Гејтсом пре гурања COVID панике и сејања сумњи о лечењу Хидрохлорокином (енг). Репортер и активиста Мајк Кудри (Mike Coudrey) скренуо је пажњу на ову чињеницу на свом Твитер налогу у твиту од недеље (енг):

Fauci20200410_155910.jpg

А онда имате и најниже гњиде на крају ланца – као што је Мартин Шкрељи, бивши извршни директор компаније Тјуринг Фармацеутикалс (енг):

Duration: 4:37

Тај злочиначки преварант практично је награђен са само седам година иза решетака. Називати га олошем био би незаслужени комплимент. Он је постао чувен по стварању монопола над леком против паразитских инфекција који се користи за лечење трудница, беба и ХИВ пацијената. Потом је повећао цену лека са 20 на 750 долара… Његов изговор? Да, има га: „Могао сам да подигнем цену да бих направио већу зараду. Ово је капиталистичко друштво, капиталистички систем и капиталистичка правила.“ Коме је стало до човечности кад имате капитализам!

Са овако ‘блиставом’ репутацијом чпвекољубља, он је саставио молбу за привремено отпуштање из федералног затвора на три месеца ‘како би развио лек за COVID-19’ (енг).

„Ја сам један од ретких руководилаца са искуством у СВИМ аспектима развоја лекова, од стварања молекула и стварања хипотеза, до претклиничких процена и дизајнирања клиничких испитивања/циљаног ангажовања и производње/синтезе, глобалне логистике и примене лекова,“

…пише он у примедби на крају документа. Само посматрајте ово говедо – које квари углед наркомафије – шта ће с њим бити кад буде изашао из затвора. Ако заврши у упавном одбору Фондације Била и Мелинде Гејтс или настави свој ‘посао’ у ‘капиталистичком друштву, капиталистичком систему и капиталистичким правилима’, знаћете куда је свет застранио, чак и без мојих текстова…

И на крају, као додатак тексту, погледајте један дужи разговор са инфектологом, професором др Велом Марковским, који објашњава због чега су тестирања непотребна и нетачна, зашто коронавирус није карантинска болест и зашто је карантин ризичан и неоправдан, зашто је ношење рукавица бескорисно и зашто је вакцина непотребна за овакав тип вируса. Обрнуто – управо физичка неактивност, затворен простор и недостатак сунца могу довести до пада имунитета, много менталних, кардиоваскуларних и других болести.

Duration: 36:23


* * *

Related posts:

Coronavirus: A Psychopath’s Dream

COVID-19 – Питања за политичаре (Serbian)

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Instant Access


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
3 Comments
Ecency