Коронавирус: Стварање лажних вести

[Variation of This Text in English] Овог пута покушаћемо да размонтирамо механизам стварања лажних вести око преваре о коронавирусу. Сви кораци су сад мање или више јасни, и подржани званичним подацима стручних лица. Али кренимо од почетка…Ово није прича о смртоносном вирусу. Ово је прича о геополитичком пропагандном рату који је еволуирао у глобални експеримент контроле помоћу страха…

Kontrola-virus-4835301_1920.jpg

Све је започело почетком ове године, у виду кампање корпоративних медија против кинеске владе, и са јаким ‘Сорошевским задахом’ изазивања ‘обојених револуција’ (енг). У суштини, медији су тврдили да се ‘у Кини одвија епидемија широких размера, о којој влада крије податке’. Нису Кинези крили ништа. Као што лепо објашњава др Волфганг Водарг, пулмолог специјалиста, кинески стручњаци су обављали рутински посао узимања брисева од пацијената оболелих од грипа током сезонске епидемије, и као сваке године пописивали типове вируса. Пронашли су нови сој коронавируса, што уопште није неуобичајено. Нови сојеви редовно се појављују скоро сваке године, и већ је познато око 40 сојева коронавируса. Они, са малим варијацијама, чине од 7% до 15%, или можда од 5% до 14% групе вируса која изазива епидемије грипа. И ево његових речи:

Дешава се следеће: Вухан има највећу вирусну лабораторију у Кини. Постоји огроман број стручњака за ову тему који се тиме баве по читав дан. Вухан је огроман град, 11 милиона људи, огромне болнице, огромни центри за хитне случајеве, увек има вентилатора и људи са упалом плућа, стотине њих, и они раде врло мало тестова, мање од 50. Затим посматрају вирусе које нађу, прегледају њихов РНК у лабораторији и пронађу нову врсту. То им привлачи пажњу. Кад виролог нађе такву ствар, региструје је у светску базу података. А ова база података је доступна научницима из целог света, као на пример и онима у Берлину.

Затим он објашњава како су корпоративни медији обичан грип претворили у опасност по човечанство, и то можете видети уколико владате енглеским или немачким језиком у овом видеу:

Ако не познајете језик, читајте даље, објашњење следи у тексту.

Идеолози

Ако желите да знате ко је припремио идеју, не морате ићи даље од ваших добро познатих „пријатеља милијардера“: Блумберг, Сорош, Гејтс, окупљени на ‘Догађају 201’ у Балтимору, са саучесницима из великих фармацеутских фирми (читај мафије) на дан 18. октобра 2019, тачно на дан да су отворене VII Светске војне игре у — Вухану! (енг. и кинески)

Наравно да је све ово чиста случајност! Као и бриљантна прогноза СЗО да нам прети пандемија у тренутку кад је било свега 150 случајева регистрованих ван Кине! Ко би могао помислити да је то урађено (поново) у дослуху са великим фармацеутским корпорацијама? Можда само неколико наивчина окупљених око прављења документарног филма под насловом „Веровати СЗО“ (енг.)

Трајање: 53:43

СЗО и ко још?

Усаглашени наступ корпоративних медија не би могао да прође без знања и одобрења америчке владе. Они су користили прилику да изврше притисак на кинеску владу, да прекину њихове ланце снабдевања света робом, уз наду да ће се производња вратити у САД. То је хибридни рат са израженим пропагандним и економским елементима. Отворени трговински рат. Кина је морала да реагује. И узвратила је на бриљантан начин. Заиграли су ‘танго са ђаволом’ и прогласили карантин за целу провинцију Хубеи… затварајући све западне фирме у њој. Резултат? Након три месеца Кина објављује велику победу над коронавирусом, и сад следи економски опоравак, уз отварање нових путева пословних партнерстава широм света преко помоћи „државама највише погођеним медијским… хтедох рећи коронавирусом“. И све то са само 3169 смртних случајева, што је стопа од 0,00000213 у односу на целокупно становништво од 1,5 милијарди… Узгред, процена је да у Кини годишње од грипа умре у просеку од 60.000 до 120.000 људи. Толико о „егзистенцијалној опасности“.

Али то ипак не објашњава глобалну панику, зар не? Више је него очигледно да током „Театра у Вухану“ НАТО државе нису учиниле баш ништа да се заштите од ове „опасности“. Ни према заштити цивилног становништва, ни према војним трупама које су припремале вежбе под називом „Бранилац Европе 2020“. Били су извесно заузети пропагандним ратом, знајући да од вируса нема праве опасности. Али онда је започео низ догађаја. На дан 13. фебруара 2020, на Њујоршкој берзи започео је оштар пад. Сва остала тржишта су пад испратила. После неуспешне авантура Реџепа Тајипа Ердогана у сиријској провинцији Идлиб, 28. фебруара он отвара турске границе и према Европској Унији креће талас имиграната. Одједном ЕУ има добар разлог да затвори границе под изговором пандемије, стварајући истовремено привид јединства и лажни утисак да може ефикасно да се супротстави проблемима.

Онда је 9. марта Саудијска Арабија изазвала велики пад цена нафте, доводећи берзу на ивицу потпуне пропасти. Изненада, најкрупнији финансијски капитал, заједно са Федералним резервама (ФЕД), добија прелеп изговор у виду вируса да покопа већ пропали светски финансијски систем и прикрије сопствену одговорност за највећу пљачку у историји човечанства… и сви они заједно, ударајући у моћне бубњеве корпоративних медија, покушавају да избегну одговорност за масовна убиства, непојамну пљачку читавог света, криминалну неспособност и многе друге ствари скривене иза завесе чаробњака из Оза… Али то је природан исход кад ваши корпоративни медији допусте да политичари деле медицинске савете, а не стручњаци:

Погледајте горњи видео. Онај ко га је направио урадио је изванредан посао. Ту можете видети временски редослед од 26. фебруара до тачке почетка хистерије 10. марта и након ње. Тог 26. фебруара пред ТВ камерама наступили су заједно један епидемиолог, дакле стручњак и један политичар, дакле лажов. 26. фебруара стручњак је политичару рекао да никакве опасности нема, што и јесте истина. Али пред 10. март политичару однекуд стиже наређење да се ствар има схватити озбиљно. Од 26. фебруара до данас, бројке се нису промениле, стручњак није променио своје мишљење — политичар је променио мишљење, а стручњака су корпоративни медији дебело облатили и ускратили му приступ. Можете га још увек видети само на ЈуТјубу. Говори ли вам то нешто?

Бумеранг

А онда последице… ту имамо посебан феномен. Док корпоративни медији и СЗО вриште о смртној опасности која прети човечанству, ЊИХОВИ подаци показују да је то обичан сезонски грип, јер нигде нема одступања од просечних података за ово доба године. Слао сам већ више пута ажурирану табелу са подацима за читав свет:

Подаци са странице Worldometers за 28. март 2020:

Листа
опасности
Жртава
од почетка године
ГодишњеИзвор
Канцер1.976.3469,6 millionWHO
Пушење1.202.9575.256.000WHO
Алкохол601.8563 millionWHO
HIV/AIDS404.524570.000-1.100.000UNAIDS
Саобраћајке324.8351,3 – 1,9 millionWHO
Самоубиства258.045800.000WHO
Маларија236.033-WHO
Грип116.980291.000 – 646.000CDC
Корона30.249-CSSE

Не заборавите да су бројке о смртности од коронавируса веома варљиве. Оне се рачунају у односу на пријављене случајеве. Пошто симптоми могу бити врло благи, много је људи који уопште нису регистровани.

Тренутно је ЕУ „епицентар“ лажне трагедије, па да видимо каква је ситуација тамо. Овде имамо два графикона са странице за праћење повећане смртности у последње четири године до 12. недеље 2020. године, што значи до данас. Подаци се прикупљају из 24 европске државе или региона. Недељни билтен објављује се сваког четвртка око подне. Као што можете видети, ни на нивоу ЕУ…

Pooled-number.png

…ни на нивоима држава, нема претераних одступања од просека за ово доба године.

Multicountry-zscore-Total.png

Ту можете видети да је у сезонама грипа 2016/17 и 2017/18 у Европи стопа смртности била много виша него данас. Сећате ли се да су корпоративни медији тада подизали хистерију? Знам да је тешко веровати, и да се и даље вероватно питате: „Како је то могуће? Зар људи у Италији не умиру?“

Механизам преваре

Да, али не више од просека за ово доба године. Једина разлика је… Вратимо се у сезону са високом смртношћу 2016/17, највишом у посматраном периоду од четири године. У то време, ако би неко осетио симптоме ИСТЕ као код коронавируса данас, отишао би кући, узео терапију уобичајену за грип, уз много течности и одмарање. За недељу дана, грип би прошао у највећем броју случајева, са стопом смртности од око 0,01 углавном међу старијим особама чији је имуни систем већ ослабио. Они су умирали тихо код својих кућа, и били су регистровани у категорију природне смрти.

Данас, кад имате хистерију у корпоративним медијима, ванредно стање и полицијски час, уместо да људи оду кући и одмарају, сви они појуре у болнице. Наравно да нема довољно места за све, наравно да се јавни здравствени системи у ЕУ распадају пред налетом, и наравно да се примају само хитни случајеви. Тако имате у болницама најугроженију популацију с највишом стопом смртности, и имате камере спремне да забележе сваку смрт несразмерно појачавајући хистерију. Видите како је лако изврнути поглед на обичан грип?

Да, то је обичан грип

Можемо ли бити сигурни? Да. Сви статистички подаци одговарају обичном грипу, а огромне стопе смртности коронавируса су лажне, што можемо захвалити обрачуну стопе смртности грипа према ПРОЦЕЊЕНИМ случајевима, док се стопе смртности код коронавируса мере само према ПОТВРЂЕНИМ случајевима (као што је наведено испод табеле странице Worldometers), што је много мања група – па према томе ето више стопе! Ево инсајдера из британског националног здравственог система (НХС) који описује како се то ради:

Трајање 2:44 (енг.)

Издвојићемо два навода:

Дакле, само они који су примљени на одељење били су тестирани. У том случају, то је тек делић броја пацијената који се стварно налазе на одељењу хитне помоћи. Осећам да, кад би људи знали колико се пацијената заиста јавља на одељење хитне помоћи и кад би знали колико је њих заиста позитивно, то би све могло да престрави.

Или би могло драстично да обори стопу морталитета! Као што је то био случај са пројекцијом Нила Фергусона, угледног професора Империјалног колеџа у Лондону. Дана 26. марта 2020, признао је да је његова пројекција о 2,2 милиона мртвих у САД и 500.000 у Британији — погрешна! (енг) Спустио је своју процену на 20.000 – 25 пута мање! И то само дан пошто је у Британији проглашено ванредно стање и у парламенту прогуран најстрашнији Коронавирус закон о ‘присмотри у здравствене сврхе’ пред којим би се и Џорџ Орвел запањио! Можете бити сигурни да се држава неће извинити због грешке и повући закон.

У погледу тестирања особља, ту постоји потпуна забрана, у коју је укључено и особље које је лечило пацијенте COVID-19 па су услед тога оболели. Они се лече као да су оболели од грипа и не морају се означавати као COVID-19, јер нису тестирани.

Занимљиво је како овом „узбуњивачу“ није пало на памет да се особље „лечи као да су оболели од грипа“ јер у питању и ЈЕСТЕ грип!

И COVID-19 се лечи као грип. Ако сте пратили моју серију о коронавирусу, овде имате линкове на рад тројице кинеска фармацеута објављен у научном часопису БиоСајенс Трендс почетком ове године, и на француску научну студију које је у свету обавештавао Дидије Раo, који потврђују ефикасност лека Хидроксихлорокин, са 100% излечењеа у комбинацији са антибиотиком ацитромицином. Ако не можете да пронађете Хидроксихлорокин, узмите аспирин! Као што бисте учинили у случају грипа!

Уместо да буде јавно похваљен, Дидије Рао је у Ле Монду и на Фејсбуку окарактерисан као ‘лажна вест’ (енг), упркос чињеници да је понудио своје истраживање и још три студије из Кине (фра) које потврђују ефикасност овог лека. Замислите само: корпоративни медији који су права фабрика лажних вести, за лажне вести оптужују научника који има деценије искуства!

Критичари кажу да је Дидије Рао користио мали узорак од само 40 пацијената и да су неопходне опсежне клиничке студије. Је ли? Опсежне клиничке студије биле би неопходне да се ради о новом леку, али овај је познат од 1949, а широм света користи се од 1955. Ако имате 100% успеха на 40 пацијената са доказаним леком, неће вам требати „опсежне клиничке студије“. Али изгледа као да корпоративним медијима треба више времена да њихови клијенти из фармацеутских корпорација скупо продају своје неефикасно и скупо ђубре са шареном етикетом.

Не само то — овог пута имамо и линк на рад деветоро кинеских научника, објављен у Националној медицинској библиотеци Сједињених Држава, под називом Потенцијална стопа лажно позитивних међу ‘инфицираним појединцима без симптома’ у блиском контакту са пацијентима од COVID-19 (енг) – и тек што је постављен на ЈуТјуб…

Трајање: 2:15 (енг.)

…брже-боље је повучен!

Ret-2020-03-27_091013.jpg

Нема овде шта да се види, разлаз!

Још једно стручно мишљење насупрот лудилу из корпоративних медија можете наћи код Софи Шеварнадзе, у њеном разговору с Мајклом Фаворовом, епидемиологом и председником ДиаПреп Система, који објашњава како ‘негативно селектирана група’ може да изобличи резултате стопе смртности, и како је стварна ситуација – веома слична грипу.

Трајање: 25:06 (енг.)

Ако сте већ имали обичну прехладу или грип у последњих пет месеци, вероватно сте већ развили имунитет на COVID-19, који ће трајати најмање 5 година. Дакле, не треба вам скупа и вероватно опасна вакцина против вируса коју ће направити фармацеутске корпорације.

Ако не осећате симптоме и имате сунчан дан, много боље бисте учинили за своје здравље ако изађете напоље, јер сунце убија клице веома ефикасно. Али са екрана ћете добити само паничне савете: „Останите код куће, немојте имати друштвене контакте!“ И имате државни ауторитет који ће се на вас обрушити пуном снагом ако се не придржавате наређења. Шта ће вам бољи доказ да ово већ јесте…

Планета тамница

Идеја о затвору у вашем уму приписује се британском филозофу Џеремију Бентаму (1748-1832) и његовом чувеном дизајну Паноптикон затвора из 18. века. Најбољу обнову ове идеје видели смо у сјајном роману Џорџа Орвела „1984“ – то је мрачна визија будућности у којој људе контролишу страхом. Баш као данас… Сад вас већ прате камерама, паметним телефонима…

…дроновима…

…и роботима:

Није допуштено да изађете ван своја четири зида осим у случају да власт позове. То је сан тирана. И свуда наилази на прихватање. Израел је први отворено најавио намеру да све контролише, Сједињене Државе су увеле у процедуру Грејем-Блументалов закон звани EARNIT (видети тачку 6. овог текста (енг),) Британци су то већ урадили, а чак се и Русија прикључила клубу за надзор.

Закључак

Сажмимо на крају булументу која активно ради на контроли маса страхом. Даме и господо, велики промотери вируса јесу:

  • Плутократе жељне апсолутне контроле и надзора, који користе прилику да спроведу експеримент утеравања преплашеног стада оваца у тор

  • Убице из најкрунијих банака и фармацеутских корпорација који не сматрају да је лечење пацијената одржив пословни модел (енг)

  • Одвратно богати власници корпорација који ће искористити ову прилику за нови талас отпуштања. Велика криза 2008/09 повећала је број незапослених у свету за 22 милиона људи. Уједињене Нације процењују да ће последица ове кризе бити отпуштање најмање 25 милиона људи, док предсеник огранка Федерелних резерви из Сент Луиса, Џемс Булард има много гору процену за америчке раднике. Он каже да би готово трећина радне снаге у Сједињеним Државама могла бити отпуштена у другом кварталу, и то назива ‘масивним улагањем у јавно здравље’! Чик нека неко нађе већи цинизам!

  • Класа политичког олоша у САД која вирус користи као оружје против геополитичких противника, док га истовремено користи и за међусобне политичке обрачуне

  • ЕУ бирократија вирус користи као изговор да створи илузију јединства док га владе европских држава користе како би поново успоставиле границе националних држава

  • Марионетске владе жељне укидања свих ваших права на приватност и људско достојанство, како би боље служиле господарима из финансијске плутократије

  • Малтусовски шљам коме се диже на сваки помен смањења светског становништва

  • Сви они преваранти који су у 19. веку продавали Змијско уље, а данас вам продају ‘средство за дезинфекцију руку који уништава коронавирус’ са гаранцијом 99,99%! (Purell) Или лажне тестове на коронавирус. Или ‘помодне’ маске. Заштитне рукавице. Лажне лекове. Тоалет папир…

Слободно додајте групу ниткова ако сам некога заборавио.

Не могу а да се не запитам: Хоће ли се овце пробудити испред кланице?


* * *

Related posts:

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Instant Access


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
4 Comments
Ecency