Досије Корона

Овај текст природан је додатак тексту од пре два дана под називом Стручњаци из региона о коронавирусу, који је био намењен читаоцима са подручја Балкана…Мора да сте током овог лудила око коронавируса чули изреку да лек не сме бити штетнији од болести. Лудило је управо у томе што је овај „третман“ ванредним стањем и полицијским часом толико штетан, да може да нанесе непоправљиву штету читавим народима, далеко већу него што би то могао да учини један, не сасвим безопасан, али сасвим уобичајен вирус у групи оних који нас сваке године посећују током сезонских епидемија грипа. А за дијагностицирање лудила, неопходан нам је психијатар.

Др Јована Стојковић психијатар и психотерапеут, родом из Неготина, једна од ретких храбрих особа која се супротставља насилном (обавезном) вакцинисању, посебно пошто те вакцине нису више под контролом референтне домаће институције на Торлаку. Имајући у виду размере штете коју разноврсни „ауторитети“ чине српском народу, др Јована била је принуђена да се осим својим послом бави и политиком. Она је председница покрета „Живим за Србију“ и лидер удружења грађана „Чувари Србије 1244“.

У овом видеу она са стручне стране износи штетне последице мера које врх Србије спроводи против својих грађана, и податке који разбијају медијску лаж о „смртоносном“ вирусу:

Трајање: 53:39

Податке које др Јована износи у видеу наћи ћете на страницама Здравствено-статистичког годишњака Републике Србије за 2018. годину, у издању Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“. Ево кратких извода из статистике:

  • У Србији је 2018. године умрло 101.655 људи, 278 људи дневно. Овакав затворски режим према свим грађанима Србије, незабележен у историји, чак и за време окупације 1941, заведен је после 16 жртава током 22 дана, од којих је највећи део имао хроничне болести и имао преко 60 година.

  • Замислите шта би могло да се деси ако се власти после овог вируса дохвате других заразних болести — 661 случај у 2018. На пример, 206 случајева сифилиса, 59 жртава, 71 случај гонореје 17 жртава… А то је тек почетак, кад само чујете за цревне болести…

  • Или на пример, болничке епидемије. Дођете у болницу, тамо вас нападне неки вирус, и уместо да изађете здрави… 709 оболелих у болничким епидемијама, умрло 45.

Разумете ли колико је све ово ишчашено? Разумете ли да се ова прилика користи како би се народ лишио права, како би му се сломила воља и онда с масом оваца радило све што се пожели. Као што је на пример признавање Косова и Метохије као независне државе. Данас КиМ, сутра Војводина. Као што је распродаја у бесцење плодне српске земље и насељавање на њој стотина хиљада миграната са Блиског истока које ће овде вратити ЕУ. Као што је потпуно уништење српске привреде и ненормално задуживање којем ће робовати будуће генерације — уколико их уопште буде било.

Схватате ли да се једном одузета грађанска права једино могу вратити оружаном побуном?


* * *

Related posts:

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Instant Access


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
6 Comments
Ecency