COVID-19 – Питања за политичаре

Пројекат масовне и глобалне преваре преко коронавируса, никад не би успео без покварених политичара. Истовремено, малецни вирус је открио ко је све у врећи с најкрупнијим капиталом и њиховим медијима…Жалосно је, али корпоративни медији (у које спадају државни и ‘одобрени’ медији у Србији), упркос томе што су се небројено пута доказали као машинерија за манипулацију којој се ништа не сме веровати, и даље имају страховиту моћ над народом. Ако имате националну фреквенцију, ширење страха и панике изузетно је лак посао, и стадо ће покорно слушати какву год му бесмислицу саспете у лице, без посебне жеље да о тим бесмислицама критички размисли. А како би и могли, кад их са ТВ екрана стално бомбардују лешевима, без било каквог податка о реалним стопама морталитета у ово доба године. Уместо стручњака који би могли да размонтирају превару, државни, односно корпоративни медији доводе представнике лешинарске науке, заступнике фармацеутске мафије, паразите који на мртвачкој политичкој причи чекају својих пет минута славе кроз ширење панике и хистерије. Је ли ко у опису препознао Предрага Кона?

И није то случај само у Србији. Нигде у свету (са изузетком Шведске и Белорусије) стручњаци који критички разматрају одлуку о проглашењу пандемије, карантина па чак и полицијског часа, немају приступ државним, односно корпоративним медијима. Узмимо пример Немачке, где најцењенији стручњаци морају да се обраћају политичарима преко алтернативних медија или отвореним писмима. Најпре смо имали прилику да видимо иступ др Волфганга Водарга, професора Универзитета у Фленсбургу:

Трајање: 10:50

Водарг је био председник парламентарне здравствене комисије Савета Европе, који је у то време био један од састављача и потписника резолуције предложене 18. децембра 2009, а о којој се кратко расправљало по хитном поступку 2010. године. У тој резолуцији изнет је захтев да се започне истрага због непримереног утицаја фармацеутских компанија на Светску Здравствену Организацију током такозване епидемије свињског грипа (H1N1). Према развоју ситуације данас, мислим да није потребно да вам причам како је та резолуција прошла.

У видеу који се налази у тексту Стручњаци из региона о коронавирусу је излагање др Клауса Кенлајна, лекара с праксом у Килу. А данас можемо видети отворено писмо угледног специјалисте епидемиолога и професора микробиологије на Универзитету „Јохан Гутенберг“ у Мајнцу, др Сухарита Бакдија, са пет питања упућених немачком канцелару Ангели Меркел:

Трајање: 14:12

Bhakdi’s Five question to Angela Merkel in English

Свих пет питања садрже у себи његово стручно мишљење и податке који говоре да никакве ванредне мере ни у једном тренутку није било потребе уводити. Све је само медијски балон пун лажи…

Вратимо се мало на регион Балкана. Једина политичка партија у Србији, која отворено износи податке о превари и захтева парламентарно заседање и расправу о мерама ванредног стања и полицијског часа је „Доста је било“. У њиховом наступу 6. априла постављено је поред здравственог, још једно политичко питање — а то је питање симболички јако изражене подршке Немачкој, управо на дан кад је пре 79 година, ратна авијација нацистичке Немачке сравнила Београд:

Трајање: 11:58

Моје питање за политичаре: Зашто им се истина поткраде једино у тренутку кад немају никакав други начин за напад на супротстављене странке у борби за власт? И чим се неко дочепа власти, истина иде у историјске архиве…

У Хрватској, једино сам успео да нађем младог Ивана Пернара, који је остао доследан у својој осуди медијске преваре и манипулације страхом:

Трајање: 24:44

Слободно додајте неког, уколико има позитивних примера. Такве би свакако требало истаћи и похвалити. Знате већ ону чувену Орвелову реченицу: „У време свеопште преваре, изношење истине представља револуционарни чин“.

Иначе, најновији подаци говоре да број инфицираних и преминулих опада у Шпанији, Италији, Немачкој и у Њујорку, али уместо да то буде главна вест, медији поново шире хистерију како је на пример у Шведској нагло порастао број мртвих, наводећи како је у недељу било 373 смртна случаја. Груба лаж. То је укупан број од почетка избијања кризе, и број умрлих дневно није већи од уобичајеног за ово доба године. Уместо истине, „Блиц“ је одабрао застрашујућу изјаву Стефана Лофвена (премијера који није успео да прогура ванредне мере у шведском парламенту), и то је илустровао фотографијом из Кине! Осим тога, званична страна агенције која прати морталитет у Европи и даље не региструје ништа необично ни у Шведској ни на територији било које од 24 европске државе које им шаљу податке:

Sweden-Multicountry-zscore-Total W13.png

Ово је кључни разлог због чега су државни, односно корпоративни медији, у очајању да одрже лаж, посегнули за отвореним преварама. На пример, британски Канал 4 потегао је лажни извештај из њујоршке болнице где се јасно види да у питању није пацијент, већ — лутка!

7B8DE82B-F65B-484C-824B-A5B4BAC5A1CC.jpeg

D0174BD3-9E62-41CA-BF20-72F97AD962D5.jpeg

Овај видео можете погледати на страници коју је поставио наш @jasonliberty, део с лутком почиње на 3:55. На истој страници можете погледати и видео с поређењем како изгледа медијски извештај из ‘епицентра пандемије у Њујорку’, болнице Елмхарст, и како изгледа кад је у њу уђе обичан грађанин…

Ни не слутите како је лако фалсификовати медијске извештаје. Погледајмо пример из Италије. Медији ће вам рећи да је то стравична слика страдалих од коронавируса у Бергаму:

.

А та је фотографија заправо снимљена пре седам година, 5. октобра 2013. унутар хангара на аеродрому на Лампедузи, после бродолома у коме су страдали мигранти из Африке, као што се може видети на сајту www.gettyimages.no:

Bergamogettyimages1831632912048x2048.jpg

Шта мислите, због чега вас медији овако бестидно лажу? Мислите ли да вам желе добро? Обавезна вакцинација је извесна. Питајте се колико ће то допринети вашем здрављу ако знате да су француски доктори предложили да се вакцина тестира на популацији Африке!

Али то сасвим сигурно није једини циљ. Шта би још могло бити? Свикавање на репресију? Не заборавите да онај ко преда слободу ради безбедности, не заслужује ни једно ни друго. Кризно усвајање четири тачке ултралибералне Сорошеве агенде?

  • Укидање папирног новца и прелазак на централизовану електронску валуту
  • Укидање или жестоко опорезивање фосилних горива
  • Укидање приватности
  • Укидање породице

Или оно о чему прича белоруски председник Александар Лукашенко: Потпуна доминација!

Глобални проблем — глобална влада!

Желите ли такав свет?


* * *

Related posts:

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Instant Access


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
3 Comments
Ecency