Твоє Ім'я. Чуттєва історія про перше кохання на тлі прекрасної Японії.

kimi_no_na.jpg
https://pin.it/4rBfsyZ

cr_tica_de_your_name_una_joya_animada_del_posible_sucesor_del_maestro_miyazaki.jpg
https://pin.it/2Lba8DF

Твоє ім'я - повнометражний фільм 2016 року тривалістю майже дві години. Твоє ім'я розповідає історію двох незнайомців.
Міцуха Міямізу - проживає в маленькому типічному японському містечку. Дівчини набридло сільського життя і її мрія - це переїхати в Токіо.
Такі Тачибана - простий токійський старшокласник, який у вільний час підробляє в італійському ресторані. Їхні долі не мали б не перетнулися, якби в один день вони не помінялися тілами. Далі їх очікувало знайомство з життям один одного і головне- це зрозуміти, що з ними сталося?

.jpg
https://pin.it/5zuVpNU
Мені сюжет дійсно сподобався. Історія має і логічну зав'язку, і комедійні моменти, що дозволяють швидко познайомитися з персонажами і звикнути до них. Розвиток дії спокійний з несподіваними поворотами, від яких захоплює дух. Прекрасна кінцівка, що дає відповідь на всі питання і надає емоційну розрядку.

_realmente_tenemos_una_conexi_n_especial_con_ciertas_personas_.png
https://pin.it/3M6nQkD
"Твоє Ім'я" досить просте в сприйнятті. Причина полягає в його багаторівневості. В цьому аніме кожен знайде щось собі до душі. Молоді глядачі захопляться комедією і романтикою, дорослим сподобається фантастика і драма. "Твоє Ім'я" дає можливість кожному глядачеві відчути нескінченний потік емоцій без необхідності пошуку глибинного сенсу і зайвих роздумів. При збереженні глибини сенсу і потужності емоцій цей витвір стає доступним для розуміння будь-якого глядача.

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
5 Comments
Ecency