БИТКОИН: Блистава будућност?

[This Text in English] Према Блумберг телевизији, Волстрит је главни узрок раста цене Биткоина овог месеца. Уколико је ово тачно може се очекивати до краја године још већи раст.



После рачвања које се очекује до краја новембра пред биткоином стоји изванредна будућност. Лојд Бланкфајн (Lloyd Blankfein) директор највеће инвестиционе банке на свету Голдман Сакс (Goldman Sachs), почетком овог месеца најавио је отворен приступ крипто-валутама. Директно је предложио упознавање са етеријумом али је извештачe оставио у недоумици око односа према Биткоину. Међутим, свакоме ко иоле прати тржиште јасно је да Волстрит више не може игнорисати тржиште криптовалута које је досегло 170 милијарди долара. Извршни директор Ритхолц Велта (Ritholtz Wealth) Џош Браун (Josh Brown) најавио је да ће од идуће године почети стампедо банака ка куповини криптовалута и нарочито биткоина, што би могло да лансира његову цену до неслућених висина. Док ово пишем, Биткоин управо пробија границу од 6000 долара!

Не треба сумњати да ће овакав развој догађаја позитивно утицати и на цену Стима, а то значи да су сви они који су се већ сад прикључили платформи у приличној предности кад је у питању коришћење и прихватање децентрализованих криптовалута.

Српска заједница на Стимиту

На крају ове вести могу само с радошћу да приметим како српска заједница на Стимиту и даље расте, а ево и кратког списка корисника који употребљавају српски језик у комуникацији:





img


H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
9 Comments
Ecency