Pi Network – новата криптовалута, която можеш да „копаеш“ на телефона си

Здравейте от скоро научих една нова криптовалута която още се разработва,ето малко по-подробно

Какво е Pi Network?
Pi(Пи, π) Network е нова цифрова валута(скоро и криптовалута) за, както и от, обикновените хора, която можете да „добивате“ (или да печелите) от телефона си. Криптовалутите са нова форма на дигитални пари, които се поддържат и осигуряват от общност, вместо от правителства или банки. Днес можете да добивате (или печелите) Pi, като помагате за осигуряването на валутата и като разраствате доверената мрежа на Pi. Докато повечето криптовалути (като Bitcoin) са много трудни за използване и достъп от обикновените хора, идеята на Pi е да е лесна за използване и достъпна за всички.

img_5456.jpg

Pi НЕ са безплатни пари. Това е дългосрочен проект, чийто успех зависи от колективния принос на неговите членове. Pi е посветена на това да помага на обикновените хора да уловят по-голяма икономическа стойност, която днес отива за банки, технологични гиганти (напр. Facebook, Amazon) и други посредници. Pi зависи от колективния принос на своите членове. Ако търсите бързи пари, потърсете другаде.

Проектът все още е в процес на изграждане, което означава, че все още ще има грешки и някои подробности за проекта ще се променят. Докато много проекти за криптовалута започват от чиста теория, Pi Network се стреми да балансира теорията с дизайн и ориентиран към хората (или да експериментира с реални хора, за да отговори най-добре на техните нужди). Проектът оценява Вашето търпение и приветства Вашия принос, докато се разработват продукти, които най-добре отговарят на нуждите на общността.

img_5457.png

Как работи това приложение?

Това приложение, налично в Google Play и App Store, Ви позволява да печелите Pi, като правите прости приноси в общността на Pi. Колкото повече допринасяте, толкова повече Pi печелите. За да започнете да печелите Pi, проверявайте на всеки 24 часа и натискайте бутона тип „светкавица“, за да започнете да копаете. След като копаете, можете да увеличите почасовата си ставка, като поканите доверени приятели и семейство да се
присъединят към общността.

https://minepi.com/iliqn420 и използвайте потребителското ми име (iliqn420) като код за покана.

https:*иизпизползвайтепотребитикато*******покана.

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
1 Comment
Ecency