black and white photography takes photography to a whole new level.

received_207438388088897.jpeg

He said his inspiration for photography came when he met Jindwich Ether during his first year at the Institute of Creative Photography. Over time, it became more important. "
Řekl, že jeho inspirace pro fotografii přišla, když se setkal s Jindwichem Etherem během jeho prvního ročníku na Institutu kreativní fotografie. Časem to nabývá na důležitosti. "

received_233168895398407.jpeg

Walk through the town of Friedeck-Mystic and watch Dobby's reflection. The collapse of the textile industry, the demolition of controversial and important buildings, the daily routine. This reality is reflected in colour and uses only analogue technology. "The problem is that there is more room for the audience. This is a special part." So I make black and white films. It's part of the creative process because at the end we watch the film and we don't know what it's like. ""
Projděte se městem Friedeck-Mystic a sledujte Dobbyho odraz. Kolaps textilního průmyslu, demolice kontroverzních a důležitých budov, každodenní rutina. Tato realita se odráží v barvách a používá pouze analogovou technologii. "Problém je v tom, že je zde více místa pro publikum. Toto je zvláštní část." Točím tedy černobílé filmy. Je to součást tvůrčího procesu, protože na konci sledujeme film a nevíme, jaké to je. ""

received_273864130888463.jpeg

The place is dark. At that time, the town was artificially developed by metallurgy and mining. People moved to the cities for work, regardless of access, roots or values.
Místo je tmavé. V té době bylo město uměle rozvíjeno hutnictvím a těžbou. Lidé se přestěhovali do měst za prací, bez ohledu na přístup, kořeny nebo hodnoty.

received_2897687893779060.jpeg

Even recorded live captions touch the viewer without knowing the exact location. Graveyard tribes are associated with modern consumerist temples. Interspar, a car company, is associated with unused landscaping plants and lamp posts gradually disappearing from landfills. The playground disappears among the tangled grass and there is a maze-like path that cuts across the opposite grassy slope. In every photograph, we can literally see his insane behaviour towards people and the environment. ""
I zaznamenané živé titulky se dotýkají diváka, aniž by věděli přesné umístění. Hřbitovní kmeny jsou spojeny s moderními konzumními chrámy. Interspar, automobilová společnost, se spojuje s nevyužitými krajinářskými závody a sloupy lamp postupně mizí ze skládek. Hřiště mizí mezi zamotanou trávou a je tu cesta podobná bludišti, která protíná protější travnatý svah. Na každé fotografii doslova poznáme jeho šílené chování k lidem a životnímu prostředí. ""

received_163718675881244.jpeg

But for me photography is the perfect combination of art and science. Taking great pictures is both a science and an art. Yes, sometimes the magic of unwanted color is great. But black and white photography takes photography to a whole new level. It doesn't matter if you have a digital phone, film or a cell phone. Play with brightness and contrast and take images that are almost amazing.
Ale pro mě je fotografie dokonalým spojením umění a vědy. Pořizování skvělých snímků je věda i umění. Ano, někdy je kouzlo nechtěných barev skvělé. Černobílá fotografie ale posouvá fotografii na zcela novou úroveň. Nezáleží na tom, zda máte digitální telefon, film nebo mobilní telefon. Hrajte si s jasem a kontrastem a pořizujte snímky, které jsou téměř úžasné.
In the heyday of the 21st century, black and white photography, amateur and professional, is a great way to get to know yourself. And we need to be creative every day. At least the little things that make us happy.
V rozkvětu 21. století je černobílá fotografie, amatérská a profesionální fotografie skvělým způsobem, jak poznat sebe sama. A musíme být kreativní každý den. Alespoň maličkosti, které nám dělají radost.

Photos of My authorship

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
3 Comments
Ecency