Въвеждащ пост към Hive Gaming Bulgaria / Introduction post to Hive Gaming Bulgaria

Здравейте геймъри!

В този пост ще представя какво е Hive Gaming Bulgaria и какви са целите му.


hive_gaming_bulgaria_banner.png


Аз @ivangeevo създадох това общество с цел да покажа на всички хора които се интересуват от гейминг, че има място в интернет където можем да качваме нашите творения свободно , а и също така да ви науча какви са възможностите на Hive Blockchain и как чрез него можем да изкарваме стойност към нещата които качваме.


Нека първо започна с моята история и как реших да създам това общество за да разберете, как и защо Hive Gaming Bulgaria е "по-добрият избор"

Запален геймър съм от много години и още от ранна тинейджърска възраст мечтаех да стана "Youtuber" където да качвам своите видеа. От скоро всъщност започнах да правя точно това, като паралелно с Youtube, качвам и видеа в 3Speak.tv (Видео платформа в Hive мрежата).

Докато говорих по-рано с моят приятел @iliyan90, ми дойде идеята точно за създаването на това общество поради простата причина, че в Youtube има много подобни на мен геймъри , чийто съдържание или не се вижда или просто е прекалено слабо за да получи монетизация.

Би отнело години труд и гледания за да може един Български Youtube канал да получи въпросната монетизация и дори когато я получи изплащането ще бъде минимално в сравнение с това което е възможно тук

И така се зароди идеята за Hive Gaming Bulgaria!


Нека сега преминем към същественото и да ви обясня накратко как
ще стане цялата "магия".

Най-просто обяснено Hive е мрежа която поддържа много различни "приложения". Най-вероятно вие четете този пост през приложението на Ecency, което е един вид Facebook - То ви изкарва съдържанието под формата на пост.


Ето и някой от различните платформи в Hive и за какво се ползват те:

3Speak.tv - Това е видео платформа подобна на Youtube

Ecency - Приложение и сайт който изкарва информацията на мрежата.

Vimm.tv - Платформа за поточно предаване (Стриймване)

Peakd.com - Сайт подобен на Ecency, но изкарва абсолютно подробно всичко. Най-удобен за управление на акаунт или общество.


Блокчейн технологията работи с криптовалута и е бъдещето на интернет.

Тя ни позволява само ние да притежаваме акаунта си, понеже е децентрализирана. За сравнение - Facebook, Instagram и Youtube които са централизирани и притежават вашите акаунти, имат правото по-всяко време да правят с тях каквото пожелаят...


Идеята

Искаме група хора които искат да развием едно общество което ще позволи на "обикновения" геймър да получава стойност/пари за това което обича да прави.

Отдолу ще оставя линк към пост в който ще обясня как да се регистрираме и как да започнем в мрежата. Много ще се радвам да видя някой от вас скоро :)


Пост - Как да се регистрираме

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
Join the conversion now