Коронапревара: Лаж која мутира

Док свет гори у покушају скидања лудачке кошуље ‘либералне глобализације’, корпоративни медији играју игру мађионичаревог асистента који скреће пажњу са важних чињеница користећи чист ТВ тероризам…Ма колико прича о Миљку лажову била нечувена, она нипошто није изузетак, ни код нас а ни у свету. У Србији, власти уз помоћ медија са националном фреквенцијом на сваки начин покушавају да одрже ниво страха у становништу, плашећи људе „јачим ударом од јесени“. Особа којој је мандат премијера истекао још 3. јуна ове године, неће вам наравно рећи да од јесени уобичајено почиње нова сезонска епидемија грипа – и то није ништа необично. Исто тако, особа вам неће рећи да је према подацима Републичког завода за статистику, смртност у периоду јануар-јун 1,4% МАЊА него прошле године.

У то се лако можете уверити и сами ако одете на сајт Републичког завода за статистику и преузмете Ексел табелу са упоредним подацима за 2019. и 2020. годину.

И наравно, нико вам из ‘кризног штаба’ и са државно-корпоративних медија неће рећи да је, на пример, 2016. године у Србији према подацима Института за јавно здравље „Милан Јовановић Батут“ било око 44.000 случајева упале плућа. Само што се сад све то, потпуно без основа, води као ‘корона’.

Координација лажи

Ако пратите вести широм света, уочићете запањујући степен сличности у том лажном извештавању. Није тешко видети, на пример, лажи о ‘пуним болницама’, јер су многи људи постављали по Интернету видео записе потпуно празних болница у којима према медијима ‘нема места за све заражене’.

Једна од ретких особа које отворено говоре о тој сатанској координацији и лажи која мутира, па је сад сваки симптом у ствари симптом короне, је др Јована Стојковић, чију причу апсолутно вреди погледати:

Трајање: 57:00

Ако пак мало загребете по Интернету, уверићете се, међутим, да готово свака држава под ‘третманом’ има свог Миљка Лажова. У Британији је лаж почела од данас потпуно дискредитованог лажова Нила Фергусона, професора Империјалног колеџа у Лондону. Лаж је избила у јавност, али влада Уједињеног Краљевства уопште не укида принудне мере, мере контроле становништва, нити попушта кампању лажи. Медији рутински лажу и у Америци. Тамо имате случај (надри)лекара Џозефа Фера, ‘експерта за вирусе’ при фабрици лажних вести познатој као НБЦ Њуз, који се током два месеца најмање десетак пута појављивао на НБЦ-ју и МСНБЦ-ју ‘борећи се за живот’ са коронавирусом – пред камерама!

Lazov20200727_083748.jpg

Медијски ‘мученици’

Гад вредан сваког презира… и заслужено заузима сав простор на корпоративним медијима. Одузимајући га потпуно неправично оним медијским мученицима који су трагично преминули заражени коронавирусом, а међу којима су принц Чарлс, Том Хенкс, Пласидо Доминго, Андреа Бочели, Деби Мазар, Кевин Дурант, Крис Куомо, Џорџ Стефанопулос, конгресмен Ренд Пол, Харви Вајнштајн, принц Алберт II, британски премијер Борис Џонсон, руски премијер Михаил Мишустин, бразилски председник Жаир Болсонаро, бугарски тенисер Григор Димитров… кад смо код тенисера, у Србији су нас трагичном смрћу услед коронавируса прерано напустили Новак Ђоковић и Виктор Троицки, кошаркаш Никола Јокић, Биљана Сбрљановић-Келер, Чеда Јовановић… Шта рекосте, није мртав? Нико од њих није мртав? Ни Чеда? Па како то, зар вирус није смртоносан? Нема лека ни вакцине а ипак нису мртви? Чеда још туче по Београду све оне који нису гласали за њега? Је ли бар вакцинисан против беснила? И хоће ли неко објаснити како то да нема повећане смртности? Зар нас влада и медији толико лажу?

Сатира је добар начин да се допре до људи који још увек слепо верују у ‘званичну’ причу која им се сервира преко ТВ екрана. Вратимо се ипак озбиљним стварима. Дакле, власти и медији нас упркос чињеницама, сасвим очигледно са намером држе у стању хистерије и панике, мењајући причу о ‘страхотама вируса’ који мутира па сад напада и срце и мозак и бубреге и тестисе… Ништа од тога не може бити истина. Лаж је, дакле, та која мутира у сврхе одузимања вашег богатства, ваших права и слобода. Репортер са наше платформе, Бен Сван детаљно је објаснио зашто је тако у видеу постављеном на његовом ЈуТјуб каналу (енг).

Низ доказа

Потпуно је јасно да је глобална операција страха унапред планирана, и да је то нескривено учинила плутократија. Докази су овде изложени према временском редоследу и још су доступни на Интернету:

Доказ први: Документ фондације Рокфелер
Још увек се са Интернета може преузети документ фондације Рокфелер из маја 2010. године под називом Сценарији за будући технолошки и међународни развој (Scenarios for the Future of Technology and International Development) (енг) у коме су описана четири сценарија будућности, од којих један („Lock Step“) у потпуности одговара плану пандемијског терора којим владе држава под управом језгра светске владе – СЗО – потчињавају сопствено становништво и поништавају сва људска права и слободе. Детаље је описао новинар Хари Вокс (Harry Vox) у видеу који се рутински уклања са централизованих друштвених платформи и ЈуТјуба:

Трајање: 10:47

Доказ други: ЕУ стрип
Одсек за међународне односе и развој комисије Европске уније, објавио је 2012. године интерни стрип под називом „Заражени“ („Infected“). Стрип није био намењен широј јавности, већ само бирократама и елити које у управи Европског парламента. Шта је у овом стрипу? Комплетан и детаљан опис ‘пандемије’ коју управо проживљавамо – све почиње у Кини, лабораторија, пијаца, ‘неприметно’ ширење ‘заразе’… Преузмите стрип на енглеском и уверите се сами!

Доказ трећи: Америчка администрација је знала за ‘пандемију’ годину дана унапред!
И ово можете сами лако проверити тако што ћете посетити званичну презентацију Конгреса САД и погледати својим очима податке о такозваном Закону о помоћи, олакшицама и економској безбедности услед коронавируса (CARES Act), који је у процедуру под називом у коме је експлицитно наведен коронавирус, стављен још 24. јануара 2019. године!

Доказ четврти: Догађај 201
Очигледан доказ је и чувени „Догађај 201“, одржан 18 октобра, 2019. у организацији тројице милијардера (Мајк Блумберг, Џорџ Сорош и Бил Гејтс) а на коме су представници фармакомафије… фармакоиндустрије и обавештајних служби вежбали ‘одговор на пандемију’ коронавируса названог nCoV-2019 са претпостављених 65 милиона жртава широм света!

Доказ пети: Ко има највише користи од ‘пандемије’
Погледајте само листу милијардера чије је богатство највише порасло током лажне пандемије… И гле! Сви најбогатији људи на планети су – неким чудом – од ‘пандемије’ профитирали! Усред те ‘пандемије’ на листи се појавило још 16 нових милијардера!

Сви ти докази су вам директно пред очима, док се владе и корпоративни медији жестоко труде да ви о томе ништа не сазнате и да слушате њихове убилачке глупости. И после треба неко да вам прича како се бавите теоријама завере? Ово је завера у пракси.

Издаја струке

У Србији се, нажалост, и даље дешавају све луђе ствари. После очигледне манипулације пандемијском лажи у сврхе лажирања избора, сад се манипулише бројевима у циљу гушења бунта због отворено лажираних избора. Између осталог, организована је и група лекара који су започели потписивање петиције против корумпираног кризног штаба, али са захтевом да се ‘противпандемијске мере’ – пооштре! Дакле, то је очевидно део ‘струке’ под контролом СЗО, активиран у сврху скретања пажње са чињенице да никаква пандемија не постоји. Још једном др Јована Стојковић:

Трајање: 10:57

Она спада у малу групу истинских представника медицинске науке на читавом Балкану који покушавају да пробуде народ и објасне каква се сатанска опасност надвила над српски народ. Међу часне изузетке можемо још убројити и др Милу Алечковић, психијатра, др Наду Јуринчић, пензионисаног педијатра, др Алека Рачића, максилофацијалног хирурга, др Срећка Сладољева, имунолога, проф. др Вишеслава Хаџитановића, кардиохирурга, примаријуса др Милана Рогановића, и свакако најпознатијег, међу њима, бившег члана кризног штаба, пулмолога др Бранимира Несторовића, који је трпео притиске увек кад је покушавао да саопшти истину преко медија, као на пример овде:

„Предрамљено је, нема ту ништа“, његове су речи. То јесте истина, али питање је: Шта ћемо учинити с том истином?

Смртоносно цењкање истином и слободом

Расипање енергије народа најгора је ствар која која у овом тренутку прети Србији. Ове нелегитимне власти не показују ни најмању намеру да одустану од ‘пандемијске представе’ и даљег одузимања слобода и права преко физичког и психичког исцрпљивања народа. Власт покушава да се дочепа јесени кад почиње лоше време и нова сезонска епидемија грипа, што ће бити њихова прилика да заведу терор какав још нисте доживели и принудну вакцинацију. Ово што се назива председником, обећало је да ће вакцине бити бесплатне. Као да грађани неће те штетне вакцине заправо дебело платити кроз буџет, а велеиздајник вам неће рећи колика је његова провизија у уништењу државе и становништва.

Не сме се допустити да се народ задовољи малим уступцима као што је повлачење одлуке о полицијском часу, док се и даље прети штетним маскама и насилним вакцинисањем. Са овом колонијалном управом очигледно није могуће ни о чему преговарати. Истином и слободом се не може трговати без стравичних последица. Ако нелегална власт не буде оборена до јесени, поново ћемо имати ситуацију извлачења злочинаца без одговорности, исто онако како се Кон извукао из пљачке буџета 2009. године, само ће сад та пљачка бити неупоредиво већа и опаснија. Не може бити компромиса са онима који гурају овако велику и монстуозну лаж. Стварање матрице у којој су они спасиоци а ви треба да будете бескрајно захвални што су вам спасли живот без обзира на цену, пут је у националну и демографску катастрофу. Изван те матрице – опасна је једино лаж која мутира. Она се сасвим сигурно не спроводи на овако чудовишан начин за ваше добро. Једини начин да се лаж заустави и катастрофа спречи, јесте да се злочинци похапсе и приведу одговорности.

И што смо ближе том епском окршају између истине и лажи, све је јасније да се та борба не може добити без учешћа читаве заједнице. Истина је моћно оружје које се у уништењу лажи мора користити без оклевања, иначе ће лажи уништити нас. То је био разлог због кога је Џулијан Асанж основао Викиликс. Молим вас, сетите се њега и предајте даље бакљу истине…


Молим вас, не заборавите Џулијана Асанжа* * *

Related posts / Повезани текстови:

Coronavirus Hoax: Inconvenient Testimonies and Censorship

Coronavirus Hoax: A Transforming Lie

Coronavirus Hoax: Evidence from Serbia [eng/срп] Коронапревара: Доказ из Србије

Coronavirus Hoax: Boiling a Frog

Коронапревара: Још једном о Миљку и другим лажовима (Serbian)

Убиствене Гејтсове вакцине (Serbian)

Coronavirus Hoax: Survival Struggle [eng/срп] Коронапревара: Борба за опстанак

Coronavirus Hoax and the Hunger Virus

Реч о ‘коронаверцима’ (Serbian)

Serbia: Day 4 – Is the fuse lit? [eng/срп] Србија: Дан четврти – је ли фитиљ упаљен?

Serbia: Day 3 – Killing the Protests [eng/срп] Србија: Дан трећи – Убијање протеста

Serbia: Second Day of Anti-Vučić Protests [eng/срп] Србија: Други дан протеста против Вучића

Police brutality last night in Belgrade [eng/срп] Полицијска бруталност синоћ у Београду

BREAKING NEWS: Rebellion in Belgrade [eng/срп] УДАРНА ВЕСТ: Побуна у Београду

Coronavirus Hoax: The Unreported Truths & Snake Oil

Coronavirus Hoax: The Right to Breathe

Coronavirus Hoax: Masks [eng/срп] Коронапревара: Маске

Coronavirus Hoax: Empty Coffins in Brazil

Coronavirus Hoax: The Thinking Stuff (Part II)

COVID-19 — Plandemic Plunder and a ‘Second Wave’ [eng/срп] COVID-19 — Пландемијска пљачка и ‘други талас’

Coronavirus: The World of Lies

COVID-19 — P(l)andemic Plunder [eng/срп] COVID-19 — П(л)андемијска пљачка

Коронавирус: Демонско ‘решење’ (Serbian)

Coronavirus: A Demon’s ‘Solution’

Превара о ‘сукобу суверениста и глобалиста’

“Sovereignists vs. Globalists” Scam

Coronavirus: Corporate Media Poison

Коронавирус: Бал глобалистичких вампира

Coronavirus: The Dance of a Globalist Vampires

Коронавирус: Истинита прича о 5Г технологији

Coronavirus: True Story of 5G

The Thinking Stuff

Коронавирус: Теорија завере

Coronavirus: A Conspiracy Theory

Coronavirus: Censorship and Satanism

Coronavirus: Taking Over the World

Коронавирус: Пљување по лику Господњем (Serbian)

Coronavirus: Spitting in the Face of God

Coronavirus: True Culprits

Дигитални јуан на тестирању и превара с коронавирусом (Serbian)

Digital yuan under testing & coronavirus hoax

Коронавирус: Бајка о побуни (Serbian)

Coronavirus: What If… this is a DNA sampling?

Коронавирус: СЗО – језгро светске владе и руске илузије (Serbian)

Coronavirus: WHO – Nucleus of a Global Government and the Russian Illusions

Вакцина против коронавируса или биолошки софтвер? (Serbian)

Ухапшени Васкрс 2020. (Serbian)

Coronavirus: Qui Bono?

Коронавирус: Велики петак 2020. (Serbian)

Coronavirus: Liberty will not be restored without action

Coronavirus: Medical Fascism

Коронавирус: Медицински фашизам (Serbian)

Коронавирус: сан сваког психопате

Coronavirus: A Psychopath’s Dream

COVID-19 – Питања за политичаре (Serbian)

Coronavirus: Dropping the Masks

Coronavirus: Social Collapse and an Imminent Rebellion

COVID-19 — Italian Tour [eng/срп] COVID-19 — Италијанска турнеја

Coronavirus Hoax — More Evidence

Досије Корона (Serbian)

Coronavirus: Stealing Your Freedom

Стручњаци из региона о коронавирусу (Serbian)

Коронавирус: Стварање лажних вести (Serbian)

Coronavirus: Creating Fake News

Coronavirus: The Ugly Face of Capitalism

Coronavirus: Cure Known Since 1955!

Коронавирус: Лек познат од 1955! (Serbian)

Коронавирус: Последњи трзај глобализма? (Serbian)

Coronavirus: Event 201 and Future Events

Coronavirus: Conspiracy Theories and a Bitter Truth

Шта је коронавирус и ко је изложен највећем ризику? (Serbian)

Coronavirus, Stock Market and Chelsea Manning Suicide Attempt…

Coronavirus: Fake News and Global Consequences

Coronavirus — A True Story

Coronavirus — a False TriggerHIVE blog20200320_205320.jpg

hive.blog.lighteye_cr.jpg


Instant Access


Universal Basic Income


Google detox starts here!

PocketNet


Check out ABRA and easily invest in 28 cryptocurrencies or BIT10, an index of the top cryptos. Use this link to sign up and get $25 in free bitcoin after your first Bank/Amex deposit, or 1.5% cash back when you exchange cryptos

: 1GZQG69sEKiMXKgGw9TcGcUCBoC4sC1ZYp

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
3 Comments
Ecency